Пијалаци

Ресторански Услуги

Телешки Мускул

Нашиот хотел има и ресторан со алакард услуга. Ресторанот е тивко и пријатно место, топло во зима и ладно во лето. Место каде што можете да се одморите, да ги соберете Вашите мисли и да уживате висококавлитетна храна. Има дополнителна летна тераса.

Нашето алакард ги вклучува сите видови на пијалаци што би ги очекувале, од големите домашни и интернационални брендови. Можете да ги очекувате следниве видови на пијалаци:

Бизнис Настани

Конференциска Просторија во Хотел Кристал Палас

Нашиот хотел е правото место за организација на Вашите бизнис активности. Безразлика дали се работи за мал состанок или поголем настан, ние сме тука за вас.

Големите достигнувања на човекот се резултат на преносот на идеи добиени од ентузијазам

Моментално можеме да ги задоволмие Вашите потреби за секакви настани од најмалите па до поголеми конференции до 200 лица. Имаме разни простории за бизнис настани, и воедно сме во процес на креирање на уште неколку дедицирани простории за состаноци.

Свадби

Банкет хала во Хотел Кристал Палас

Хотел Кристал Палас досега бил домаќин на илјадници среќни моменти за илјадни млади парови уште од 2002. Секогаш сме давале се од себе за да обезбедиме прекрасна околина и ресторанска услуга. Планираме да продолжиме и да се подобруваме.