Поволности

Поради тоа што нашите опции за јавен транспорт не се блескави, повеќе посетители кои ја посетуваат Македонија,…

Свесни сме дека WIFI е денес на топ листа на барања на госитте. Стана најважната карактеристика за еден хотел. Ние…

Кога и да резервирате соба во нашиот хотел секогаш вклучува богат доручек на шведска маса. Ве молиме внимавајте дека…