Подобро добредојде за нашите гости

1
min read
A- A+
read
Бесплатни пијалаци за добредојде во нашите соби

Драги гости

Сакаме да Ви овозможиме подобро добредојде во нашиот хотел, да се чувствувате повеќе како дома. Откако ќе влезете во Вашата соба ќе видите послужавник за добредојде со сад за кафе, инстант кафиња, инстант витаминско сокче и чајче. 

Дополнително, поради тоа што водата од чешма не е секогаш безбедна, ќе добиете и вода во шише бесплатно во Вашите соби. Случаите кога водата од чешма не е безбедна се ретки, но сепак консултирајте се со нашата рецепција за периодот во кој престојувате. 

Ве молиме забележете дека нашиот послужавник за добредојде не е дел од нашите економик соби и апартманите за долг престој. Разгледајте ги тука сите наши типови на соби.