Празни авиони

Кризата Ковид 19 затвори се поврзано со туризам, па тука е и…

Дезинфекција и мерки

Се соочуваме со тешки времиња и туризмот е најпогоден од новиот…

Бесплатни пијалаци за добредојде во нашите соби

Драги гости

Сакаме да Ви овозможиме подобро добредојде во…

Стандардна Двокреветна Соба

Со цел да Ви понудиме најдобро искуство при…

VOIP

Почитувани,

Хотел Кристал Палас обоен

Почитувани родители

Пред се да Ви посакаме Среќна Нова…