Бизнис Настани

Business Events Icon

Бизнис Настани

Конференциска Просторија во Хотел Кристал Палас

Нашиот хотел е правото место за организација на Вашите бизнис активности. Безразлика дали се работи за мал состанок или поголем настан, ние сме тука за вас.

Големите достигнувања на човекот се резултат на преносот на идеи добиени од ентузијазам

Моментално можеме да ги задоволмие Вашите потреби за секакви настани од најмалите па до поголеми конференции до 200 лица. Имаме разни простории за бизнис настани, и воедно сме во процес на креирање на уште неколку дедицирани простории за состаноци.