Прилеп од високо од Маркови Кули
Find more about Weather in Прилеп, MK

Општи Услови | Политика за приватност

Најголемите моменти на Вашиот живот…

Свадби во Хотел Кристал Палас во Прилеп

Одличен избор на богати и вкусни менија

Блескав и голем ресторан до 350 гости

Има моменти во Вашиот живот кои што се случуваат само еднаш. Заслужуваат да бидат во рацете на компетентни луѓе. Ние имаме искуство од 14 години и имаме организирано многу специјални моменти. Со блескав ресторан до 350 гости и помал до 120 гости ние сме најдобрата локација за големи и мали прослави подеднакво. Помалиот ресторан има и базен и го има најдобриот поглед на градот.

Приватен паркинг со многу места

Свадбена торта во Хотел Кристал Палас во Прилеп
ДомаЛокацијаСобиБизнис НастаниПрославиКонтакт
HomeРЕЗЕРВИРАЈ