Прилеп од високо од Маркови Кули
Find more about Weather in Прилеп, MK

Општи Услови | Политика за приватност

Голема соба во Хотел Кристал Палас во Прилеп

Престојувајте во доста големи соби. Нудиме удобни легла, многу простор за дневен престој, просторни купатила и големи тераси. Никогаш нема да се чувствувате стеснети.

КОМФОР

Евтино сместување во Хотел Кристал Палас во Прилеп Чисто купатило од соба во Хотел Кристал Палас во Прилеп

Резервирајте спокојно, знаејќи дека доаѓате во беспрекорна хигиена. Ги преземаме сите мерки за да Ви обезбедиме чиста и здрава околина. Уживајте во миризбата на чиста постелнина.

ХИГИЕНА

Се што Ви е потребно за добар одмор…

Service and personal was verry good. Feeling like your in a famaly hotel.

- Johannes Macedonia

Нема да потрошите многу, а ќе уживате во полуксузен простор. Дополнително добивате бесплатен приватен паркинг, брзо вифи, одличен поглед и 24/7 рецепција.

ПРИСТОЈНИ ТРОШОЦИ

РЕЗЕРВИРАЈ!

ДомаЛокацијаСобиБизнис НастаниПрославиКонтакт
HomeРЕЗЕРВИРАЈ