Прилеп од високо од Маркови Кули
Find more about Weather in Прилеп, MK

Општи Услови | Политика за приватност

Прилеп, централен градски плоштад Резервирај

Хотел Кристал Палас

Ул. Ленин бр. 184

7500 Прилеп

Р. Македонија

info@kp.mk

Најдете не на мапа

Loading...

Пријатна и тивка локцаија, само 10 минути пешки од центарот

The hotel is very near the bus station and within walking distance of Prilep centre.

Hugh from U.K.

Контактирајте не!

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA

ИНФОРМАЦИИ

Хотел Кристал Палас е само 2 мин. Пешки од автобуската и железничката станица и 10 мин. пешки од градскиот центар. Ако пристигнувате со кола следете ги знаците кои што Ве носат до Хотел Кристал Палас на главните булевари.

КРАТКИ ИНСТРУКЦИИ

Дома Локација Соби Бизнис Настани Прослави Контакт
Home РЕЗЕРВИРАЈ