Прилеп од високо од Маркови Кули
Find more about Weather in Прилеп, MK

Општи Услови | Политика за приватност

Пријатно место за семинари, состаноци и други бизнис настани во Хотел Кристал Палас во Прилеп

Твојот настан е значаен, зошто да не е кај професионални домаќини…?

Секакви опции за семинари во Хотел Кристал Палас во Прилеп

Со многу простор и голем број простории каде што може да го одржите Вашиот настан, како и модуларниот распоред не прави совршен избор низ регионот. Вашите учесници ќе уживаат во комфорен сетинг, фокусирани на настанот. Сите простории се климатизирани или загреани зависно од сезоната.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА!

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA

Вашиот настан секогаш ќе биде организиран со сета храна и пијалаци што Ви се потребни за да трае колку што сакате. Само дајте ни агенда и ние ќе го средиме другото.

ХРАНА И ПИЈАЛАЦИ

Кафе паузите може да се одржат на секоја локација

Дополнителна опрема секогаш достапна

Приватен паркинг со многу места

Брза Вифи конекција достапна низ цел хотел

ДомаЛокацијаСобиБизнис НастаниПрославиКонтакт
HomeРЕЗЕРВИРАЈ